tag:blogger.com,1999:blog-8147984109754495272.post823757810396653966..comments2023-10-03T14:03:34.105+03:00Comments on (:) AYNURUN MUTFAĞI (:): TUZLU KEKİM (değişik)Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/16389985522494005729noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-8147984109754495272.post-23865551613177452262008-10-12T02:45:00.000+03:002008-10-12T02:45:00.000+03:00Sevgili Papatya Usta,Seyahatteydim döndüm... Tekim...Sevgili Papatya Usta,<BR/>Seyahatteydim döndüm... Tekim ama tükkanda, biraz önce bakkaldan AYSTİİ siparişi verdim, yorgunum, Cevher'de yok, kek, çörek senden ;) Bekliyorumm..<BR/>Bu arada kek çok hoş ve lezzetli olmuş, aldım bi dilim...Blogen Ust@https://www.blogger.com/profile/12203777010567233737noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8147984109754495272.post-19731854540335367702008-10-11T13:06:00.000+03:002008-10-11T13:06:00.000+03:00Evde az kalmış mlzemelerle yapılmış ama özenle, ...Evde az kalmış mlzemelerle yapılmış ama özenle, elinizin lezzetini ve sevginizi katarak yaptığınız için süper bir kek olmuş ellerine sağlık canım sevgiler . içten , yorumunuz için çok teşekkürler sevgilerdogada.blogspot.ruhttps://www.blogger.com/profile/08163102681614038069noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8147984109754495272.post-78279735576683286142008-10-11T01:33:00.000+03:002008-10-11T01:33:00.000+03:00Pastadan bir dilim almaya,Blogunun yeni yilini kut...Pastadan bir dilim almaya,Blogunun yeni yilini kutlamaya ve sorunu cevaplandirmaya geldim.<BR/><BR/>Öncelikle pastada nefis görünüyor ayrica blogunun 3.yili bol yorumlu gecsin insaallah daha nice senelere....<BR/><BR/>Soruna gelince tariflerimi begenmen ve denemen beni onere etti cok tesekkür ederim.Baklavalik yufka sanirim (tam hatirlamadigim icin) 800 gr felandi.Aslinda dikdörtgen firin tepsinin aldigi kadar kullanman yeterli olur.40-50 yufka arasi oluyor pakette (bu sayi aklimda kaldigi kadariyla).<BR/>Dikkatli biriyimdir nasil tam hatirlayamadim bilemiyorum ama eger icim rahat degil tam ögrenmek istiyorum diyorsan sana yarin ayrintili cevap veririm.(aldigim yufkanin gider kac gr olduguna bakarim) :) <BR/>Ama dedigim gibi tepsinin ölcüsünün aldigi kadar kullaniyorum.Üzerine dökülen ic malzemesi ile piserken epeyce kabariyor ve fisir fisir bir pasta görünümde tatli oluyor...<BR/><BR/>Aklina takilan birsey olursa tekrar cevaplandiririm.<BR/>Sevgilerimle........elma şekerihttps://www.blogger.com/profile/11413329717601181881noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8147984109754495272.post-90159189397211960802008-10-10T19:49:00.000+03:002008-10-10T19:49:00.000+03:00Gerçekten çok değişik çok hoş bir tarif. Elleriniz...Gerçekten çok değişik çok hoş bir tarif. <BR/>Ellerinize sağlık. <BR/>Sevgilerimle.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8147984109754495272.post-90039851915531675632008-10-10T19:31:00.000+03:002008-10-10T19:31:00.000+03:00evet içinde kavrulmuş kıyma olması gerçekten değiş...evet içinde kavrulmuş kıyma olması gerçekten değişik yapmıştır<BR/><BR/>değerlendirmek harika birşeyy<BR/><BR/>ellerine sağlık<BR/>sevgilerAnonymousnoreply@blogger.com