14 Haziran 2008 Cumartesi

TOP TOP ÇİKOLATALAR




SELAM:)
Arkadaşlar sizlerle bugün paylaşmak istediğim yeni lezzet nasıl ortaya çıktı önce onu anlatayım malum okullar bitti bizde kısmet olursa bir kaç gün sonra Türkiye yolcusuyuz ben her yıl gitmemize yakın dolaplarda ufak tefek kalanları bir şekilde değerlendirip bitirmek için çabalarım bu aralarda bu işlerle meşgulüm ve dün bu güzel çikolatalar değerlendirme yoluyla çıktı bende yeni bir ikramlık kazandım belki sizde yapmak istersiniz diye de paylaşmak istedim gelelim yaptıklarıma haaaa kızım da bana yardım etti eline sağlık prensesimin hepsini o yuvarladı:)))
bu çikolataları porselen demlik etkinliğinin şuanki ev sahibesi Hülay arkadaşıma gönderiyorum incelik gösterip davet ettiği için çok teşekkür ederim kolaylıklar diliyerek başlıyorum.
daha önceki yaptığım minik pastalardan artan kek kırıntılarını iyice ufaladım,
içine son kalan kremadan 1 çay bardağı krema ekledim,
100 gr.labne,3 kaşık nutella,2 kaşık kakao,2 kaşık hindistan cevizi,1 limon kabuğu rendesi,1 çay bardağı çekilmiş badem (ceviz veya fındıkda olur evde badem vardı ben onu koydum).
ÜZERİ İÇİN:
3 tane metro çikolata,1 çay bardağı krema,2 kaşık nutella. benmari usulü eriyecek
NELER YAPTIK:
Önce top topların malzemelerini iyice yoğurup biraz dinlendirdikten sonra yuvarladık benmari usulü eritilmiş çikolata karışımına bulayıp bir tepsiye dizerek buzlukda sertleşmesini bekledik sonra ikram edilmeye hazır laf aramızda hanımlar kahveyle nefis oldu denemelisiniz fazlaca yapılıp derin dondurucuda da saklanabilir acil misafirlere hazır olur ben bir miktarını salı günü gelecek olan büyük oğlum Burak'a sakladım bayılır öyle lezzetlere yavrum onu çoooooooook özledim:(

24 yorum:

Baharcicegi dedi ki...

papatyam demek türkiye yolcususun ne güzel,bizde okullar temmuzun sonunda kapanacak,bizde kismetse okullar kapaninca gidecegiz türkiyeye,sana simdiden hayirli yolculuklar güzel tatileri dilerim.
Cikilotalar top top cok güzel olmus kizinin ve senin eline saglik canim

elma şekeri dedi ki...

Ellerine saglik nefis görünüyor....
Sevgilerimle..

Adsız dedi ki...

harika bu canımın içi bayıldımm

ellerine sağlık
sevgilerrr

SARI PAPATYALAR dedi ki...

ELLERİNE SAĞLIK ŞEKERCİM ÇİKOLATALARIN HARİKA OLMUŞ MİNİK PRENSESİNLE AFİYETLE YE TÜRKİYE YE DÖNMEDEN ÖNCE BENİM İÇİNDE ORALARA DOYA DOYA BAK VE SELAM SÖYLE SEVGİLER

Saliha dedi ki...

CANIM NEKADAR İŞTAH ACICI BUNLAR:))
ELLERINE SAGLIK PAPATYAM..TR.DE NEREYE GELIYORSUN BELKI BULUSMAK NASIP OLUR HE NE DERSIN:))
SEVGILERIMLE

yesildomates dedi ki...

canım bende bir hafta sonra memlekete gideceğim inş.ve benide telaş aldı dolaptakilerini bitirmek için..tarifin çok hoşuma gitti.ellerine sğlık..
değerlendirmek için güzel bir fikir...
şimdiden iyi yolculuklar dilerim..
görüşmek üzere....

made in funda dedi ki...

canım benim güzel desteğin için çok teşekkür ederim.tarifin harika.prensesini de kocaman öptümm.

karakazan dedi ki...

Aynurcugum,harika bir tarif olmus canim.Ellerine saglik.Ne güzeeell izine gidiyrsun senin adina cok sevindim.Ben bu yil buradayim:(
Hayirli yolculuk canim.

Selamlarimla,SERAP.

Unknown dedi ki...

PAPATYACİGİM CİKOLATALİ TOPLARİN COK NEFİS OLMUS KİZİNİNDA SENİNDE ELLERİNE SAGLİK
NE GUZEL VATANA DONMEK HAYİRLİ YOLCULUKLAR DİLİYORUM CANİM KUCAK DOLUSU SEVGİLERİMİ GONDERİYORUM.

Selma Alkan dedi ki...

ayy ben bunlari yemezmiyim tabi kaldiysa..ellerine saglik cikolataya bir kac haftadir kusuz cunki resjim deyim sana guzel bir hafta gecirmeni diliyorum ablacim optmm

Unknown dedi ki...

arkadaşlar hepinize çok teşekkürler bugün oğluşum geliyor daha izin işlemlerimiz var inşaallah bir hafta sonra falan çıkarız dualarınızı eksik etmeyin sevgiler AYNUR

serinmavi dedi ki...

Eline sağlık...Hayırlı yolculuklar diliyorum Selamlar...Sevgiler

tadınadoyamadım-dilek dedi ki...

Papatyacım
Ellerine sağlık.bayılırım çikolataya
ayrıca şimdiden iyi tatiller
görüşmek üzere.sevgiyle kal

made in funda dedi ki...

canım nefis olmuşlar.ellerine sağlık..insanın baktıkça bakası geliyor...

SARI PAPATYALAR dedi ki...

canımcım erkleri marmelat yaptım keşke imkanımız olsada görüşebilsek beraber yesek sevgiler

elif dedi ki...

çikolata ya bayılırım kim sevmezki. harika olmuş

kelebeklisaniyeler dedi ki...

Cikolata sevdasi için muhtesem,ellerine saglik,harika olmuslar,yemede yaninda yat. Öptm.

Merhaba,size etkinlik için davetimi birakiyorum katilmaniz umidiyle,sevgiler.

PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ 26 http://porselendemlik.blogcu.com/http://birdemliksohbet.blogspot.com/ ve http://selmahlc.blogcu.com/tarafından hazırlanmıştır.
Akşam üstü sohbetine gelen dostlara, Hanımlarla yapılan günlere, Beş çayına gelen misafirlere, Her biri birbirinden lezzetli tarifler,


MERHABA SEVGİLİ ARKADAŞLARIM,
30 Haziran 2008 (pazartesi) 13 Temmuz 2008 (pazar) tarihleri arasında Porselen Demlik Çay Saati Etkinliğini 26 Ev Sahibeliğini http://kelebeklisaniyeler.blogspot.com/ Yani ben :) yapacağım.

Siz sevgili dostlarımı ve Katılmak isteyen herkesi etkinliğimize davet ediyorum.
Etkinliğimize ve Tarif defterlerimize birbirinden leziz tatlar kazandırmak için birbirimizi daha iyi tanımak ve yeni yeni dostlar edinmek için sizleri etkinliğimize bekliyorum arkadaslar. İstediğiniz kadar tarifle katılabilirsiniz.

Tariflerinizi hazırladığınızda Porselen Demlik Çay Saati Etkinliğini 26; Başlığını yazarak sayfanızda yayınlayıp , tarifinizin hazır olduğuna dair duyurunuzu sayfama yorum bırakarak bildirmenizi rica ediyorum.

En kısa zamanda sizin sayfanıza geri dönüp tarifi kopyalayıp kendi sayfamda yayınlayacağım.
Bugünden itibaren davetiyelerinizi göndermeye başlıyorum elimden geldiğince tüm arkadaşlara davetiye göndermeye çalışıyorum atladığım , gözden kaçırdığım arkadaşlarım olursa şimdiden özür diliyorum buradan tekrar söylüyorum herkes davetlidir. Hepinizi etkinliğimize bekliyorum arkadaslar; beni yanlız bırakmayın lutfen.

Not: Tarifleri pazartesi sabahından itibaren yayınlayacağım. Şimdiden herkese teşekkürler...

zarpandit dedi ki...

hayırlı kandiller..(regaib)
bu kandili anlayıp yasamak dualarla gecirmek nasip etsin rabbim inşallah:)

Marifetane hobi dedi ki...

Duaların geri çevrilmeyeceği bugünde Rabbim hiçbirimizi dostsuz,duasız,yardımsız,umutsuz,çaresiz bırakmasın dualarınızın kabul olması dileğiyle selamlar sevgiler hayırlı cumalar..hayırlı geceler arkadaşım.

Cafe Gusto dedi ki...

Nefis olmuş ellerine sağlık...sevgiler...

Özlem Avcı-mutfaktayimm dedi ki...

Semanın kapılarının açılıp rahmetin sağanak, sağanak yağdığı bu günde duşen damlaların sizi ailece sırıl sıklam etmesi dileğiyle.

Betül dedi ki...

Merhaba sevgili Aynur'cum,

Türkiye'ye gelmişsiniz, İstanbul'a hemde, kardeşimden haberin ve hediyen ulaştı çok çok teşekkür ediyorum beni mahcup ettin, çok sevindim. Çok naziksin. Bizde tatilde idik, yeni döndük İstanbul'a, görüşemediğimize çok üzüldüm, inşallah bir daha ki gelişinizde mutlaka görüşmek üzere, sevgilerimle....

Adsız dedi ki...

Aynur'cum merhaba canım..Sende bende hoşgeldik evimize blogumuzada tabiki.
Ramazanın hayırlı vede bereketli olsun canım..Allah c.c. sevabına nail eylesin amiin..

Adsız dedi ki...

canım değişik bir tarif olmuş.labne nutella,metro karışımı ellerine sağlık.

Aynurun Mutfagından Denenmiş Tarifler Papatya Sef Nefis Lezzetlerle Sizlerleyim.. AYNURUN MUTFAGINDAN PAPTYA ŞEF TARİFLERİ Aradığınız Tüm Tarifler.. Sosyal Ağlarda Bizi Takip Edin..