9 Şubat 2008 Cumartesi

FASULYE PİYAZI VE BROKOLİ
















Bugün çok renkli ve vitaminli bir salatayı paylaşmak istedim sizlerle arkadaşlar bakalım nasıl yapılıyormuş:)
biraz haşlanmış kuru fasulyeyi bir kaba alıyoruz (ölçü vermedim herkes kalabalığına göre ayarlasın diye) içine küçük doğranmış domates,yarım ay şeklinde ama ince doğranmış soğan,kıyılmış maydonoz,iri çekilmiş ceviz,zeytinyağı,tuz,biraz nar ekşisi veya limon,biraz pul biber iyice harmanlanıp servis tabağına alınır ve resimde gördüğünüz gibi yanına az suda haşlanmış brokoliler yerleştirilip ikram edilmek üzere masada yerini alır AFİYET OLSUN







3 yorum:

NiNo dedi ki...

harika gorunyor cok severim piyazi ellerine saglik

Adsız dedi ki...

çok severim salatayı
ellerine sağlık
sevgiler

Adsız dedi ki...

http://nasibim.blogcu.com tarafından hazırlanmıştır.
Akşamüstü sohbetine gelen dostlara,
Hanımlarla yapılan günlere,
Beş çayına gelen misafirlere,
Her biri birbirinden lezzetli tarifler...
___________________________________________________
SEVGİLİ ARKADAŞLARIM;
04.02.2008 - 10.02.2008 Tarihleri arasında
PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİNE EV SAHİBELİĞİNİ
http://hunerlieller.net BEN YAPACAĞIM.
SİZ SEVGİLİ ARKADAŞLARIMI, KATILMAK İSTEYEN HERKESİ ETKİNLİĞİMİZE DAVET EDİYORUM!!! HEP BİRLİKTE ÇOK GÜZEL TARİFLER KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ ETKİNLİĞİMİZE İNŞAALLAH. TARİFLERİNİZİ HAZIRLAYARAK, VE TARİFİNİZE "PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ ''13" BAŞLIĞINI YAZARAK SAYFANIZDA YAYINLAMANIZI, TARİFİNİZ HAZIR OLUNCA SAYFAMA YORUM OLARAK DUYURU BIRAKMANIZI RİCA EDİYORUM. CBOXA DUYURU BIRAKILMAMASI, GÖZDEN KAÇMA İHTİMALİNE KARŞI YARARLI OLACAKTIR. BEN SİZE GERİ DÖNÜP, TARİFİNİZİ KOPYALAYIP SAYFAMDA YAYINLAYACAĞIM.
ŞİMDİDEN KATILIMCI ARKADAŞLARIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. SELAM VE SEVGİLERİMLE...
ARKADAŞLAR YORUM BIRAKIRKEN BLOGUNUZUN ADRESİNİ DE YAZIN LÜTFEN..KİM OLDUGUNUZU BİLEMİYORUM...HALİYLE GELMEM ZOR OLUYOR.TEŞEKKÜRLER.... SON 1GUN..

Aynurun Mutfagından Denenmiş Tarifler Papatya Sef Nefis Lezzetlerle Sizlerleyim.. AYNURUN MUTFAGINDAN PAPTYA ŞEF TARİFLERİ Aradığınız Tüm Tarifler.. Sosyal Ağlarda Bizi Takip Edin..