9 Ocak 2009 Cuma

HOBİDÜNYAM 3. YEMEK ETKİNLİĞİ KURABİYE YE BAŞLADIIIII:)

hobidunyamın 3.yemek etkinliği#kurabiye ye








Hobidünyam woman forum yemek etkinliği #3 kurabiye ye

http://hobidunyam.womanforum.net


edaca30 ve papatya68 in birlikte hazırladığı;
hobidünyam womanforum için hazırladığımız yemek etkinliğimizin "3."sü olan" kurabiye ye" etkinliğine sizleri de bekliyoruz.
10 ocak 2009 dan 30 ocak 2009 a kadar sürecek olan etkinliğimizde sizleri ev sahibesi olarak ben (papatya68) ağırlamak istiyorum sizler kurabiyeleri yapın gelin birlikte paylaşalım.
yapmanız gereken şey o güzel ellerinizle yaptığınız muhteşem kurabiyelerinizi bloğunuzda yayınlayıp benim bloğuma yorum bırakarak hazır olduğunu bildirmeniz sonra ben bloğunuza gelip kopyalayıp kendi bloğuma ve hobidünyam womanforuma ekleyip yayınlayacağım artık hepimizin zengin bir kurabiye arşivimiz olacak ne güzel bir paylaşım değilmi?haydi herkes kurabiyelerini yapıp gelsin çaylar da benden lezzet paylaşımı için bekliyoruuuuuuuuz.
Eda & Aynur

Not: blog sahibi olmayanlarda katılabilirler (sahrayolu@gmail.com) adresime yaptığınız leziz kurabiyelerinizi resmiyle birlikte isminizi de yazıp yollayın bizde yayınlayalım lezzetli paylaşımlarda buluşalım bekliyoruuuuuuuz:)

10 yorum:

MUTFAKISTAN dedi ki...

hayirli olsun etkinliginiz canim
seve seve katiliriz,sevgiler

Ayşe'nin Mutfağı dedi ki...

HAYIRLI OLSUN
SEEVGİLER

FİLİZ'CE dedi ki...

en yakın zamanda etkinliğinize katılacağım..hayırlı olsun..

MUTFAKISTAN dedi ki...

canim sana konya gullusu hazirladim sayfamdan alabilirsin
kolay gelsin....sevgiler

SARI PAPATYALAR dedi ki...

etkinliği duydum koştum geldim ama aceleden eli boş geldim inşallah kurabiyeylede gelirim sevgiler

yeşim dedi ki...

aynurcum etkinlik için hazırladığım kurabiye tarifini bloğumda yayınladım canım...nazik davetin için teşekkürler... kolaylıklar diliyor sana sevgilerimi yolluyorum...yeşim....

yeşim dedi ki...

aynurcum mesajım sanırım çıkmamış.etkinlik için kurabiyeleri hazırladım canım.bloğumda yayınladım.nazik davetin için teşekkürler.kolaylıklar diliyorum.sevgiler yeşim...(yetur)

elma şekeri dedi ki...

Canim güzel yorumun icin cok tesekkür ederim.

Etkinligine tarif göndermek istedim ama bir ara rahatsizdim vaktim olmadi.Aklimdan senin istedigin tarifimi göndermekte gecmedi hani..

Kabul edersen bende bu tarifimle katilmak istiyorum...

Linki;
http://elmasekeri.blogspot.com/2008/10/soslu-parmesan-peynirli-spagetti.html

gelibolu17 dedi ki...

yaaa ama ben bunu kaçırmışım kusura bakma ama geçerli sebeplerim var.anneannem i kaybettim ve kendi sağlık sorunlarım yüzünden hastahane ve ev arasında mekkik dokudum canım...
ama çok şükür kötü birşey çıkmadı...
bakalım katılmaya çalışırım.senin yerin ayrı biliyosun ilk arkadaşım benim.hamarat bacımmm...
öptüm seni kendine iyi bak.
(inan kendi bloguma bile bir şey ekleyemnedim ne zamandır)

kutsalsofra dedi ki...

merhaba canısıııı nasılsın,etkinliklşeri cok severim,tariflerinide sende pek güzel yapmışşın,eline sağlık,sıcak bir corba pişir etkinliğim var yavaş yavaş başlıyor çorbanı hazır et,linklerinizle yayınlıycam,güzel tarifler kazanıp yeni arkadaslarla tanışmak hoş oluyor,bu sekilde sevdiğim arkadaslarımın çogunu tanıdım
illa beklerim bende sizinkine gelirim sevgiler muhabbetler
http://kutsalceyiz.blogcu adresimede beklerim

Aynurun Mutfagından Denenmiş Tarifler Papatya Sef Nefis Lezzetlerle Sizlerleyim.. AYNURUN MUTFAGINDAN PAPTYA ŞEF TARİFLERİ Aradığınız Tüm Tarifler.. Sosyal Ağlarda Bizi Takip Edin..