23 Şubat 2011 Çarşamba

BLOG HIRSIZLARINA DUR DİYELİM


Arkadaşlar bu post arkadaşım http://lezzetedairnevarsa.blogspot.com/ dan alıntıdır yeni yazdığı yazı için lütfen bloğuna uğrayıp bir okuyun bilginiz olsun neler yapabilirmişiz


O kadar yüzsüzlerki blogu otomotiğe bağlamışlar her yazdığım post sitelerinde çıkıyor. Şimdi bunuda yayınlamalarını bekliyorum.Nedeni mi?
Geçenlerde tesadüfen bu siteye rastladım benim ve bir çok blog arkadaşlarımın resim ve yazıları  var bu site önce bir kaç tarifimi gördüm yorum yazayım nasılsa silerler dedim ama nafile.Daha sonra blogumdaki postlarımı başlıklarıyla tek tek arattırdım bu sitenin arama bölümünde gördüm ki Blogumun tamamı ama öyle böyle değil ilk yayınladığım posttan tutun son posta kadar hatta bayram mesajları bile var.
Bu haksızlığın daha doğrusu HIRSIZLIĞIN önüne geçmenin yollarını öğrenmeye çalışıyorum Avukat arkadaşlarımdan gerekli bilgiyi aldım.
Emniyet müdürlüğünün BİLİŞİM SUÇLARI VE SİSTEMLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNÜ aradım gerekli bilgileri aldım.
Bizim binbir emek vererek hazırladığımız yazı ve resimleri noktasına kadar kopyalayıp bundan çıkar sağlamaya çalışan bu siteyi eğer yayınlarımı kaldırmazsa  gerekli yerlere şikayet edeceğim.
Bunun bir örneğini Sevgili Çatı katı İlkay zaten yapmıştı arkadaşımızın şikayet dilekçesi ve yazısı burada .Onada bu duyarlılığı için teşekkür ediyorum.
Yazdığım yorumlara ve gönderdiğim maillere asla geri dönmediler.
Arkadaşlar bu duyarlılığı hepimiz göstermeliyiz.
Lütfen tepkimizi gösterelim.

5 yorum:

edaca dedi ki...

aaaaa ablamm hıc ayrı dusermıyızzz

forumam kusum ondan gelmedım

Yeşim dedi ki...

Canım bloguma son yazdığım yazıyı okumadın mı?
link vermeyelim.Lütfen linkleri kaldır canım karlı çıkan onlar oluyormuş.
Az önce bana attığı mailde diğer sitelerimide veriyim reklam yapın diyor.

Gökce dedi ki...

densizler işte

Yeşim dedi ki...

Teşekkür ederim canım.
Yazında kendi sitene link vermeyi unutma.

Dilekce.. dedi ki...

Şu sıralar çokca duyar oldum bu tarz olayları.. Sonuna kadar haklısınız, bence hiç çekinmeden İlkay gibi açın davanızı, o zaman öyle bir geri dönerler ki yalvar yakar olurlar..

Aynurun Mutfagından Denenmiş Tarifler Papatya Sef Nefis Lezzetlerle Sizlerleyim.. AYNURUN MUTFAGINDAN PAPTYA ŞEF TARİFLERİ Aradığınız Tüm Tarifler.. Sosyal Ağlarda Bizi Takip Edin..