21 Mayıs 2008 Çarşamba

ETKİNLİK "23" ÇİKOLATALI PANKEK


http://www.deryadanlezzetler.com/ un ev sahibeliği yaptığı etkinliğe bir tarif daha ilave etmek istedim kolay gelsin Derya cığım etkinlik harika gidiyor maşaallah:)
bu tarifi sevgili Ayça'nın bloğundan almıştım denedim biz çok sevdik tek bir değişiklik yaptım oda çikolata sosu koydum üzerine bence deneyin nefis bir lezzet:)Ayça'ya paylaşım için teşekkürler:)))

MALZEMELER:
1 YUMURTA,
5 KAŞIK ŞEKER,
VANİLYA,
2 YEMEK KAŞIĞI SIVIYAĞ,
1 ÇAY KAŞIĞI KABARTMA TOZU,
YARIM SU BARDAĞI UN
GÜZELCE ÇIRPTTIKTAN SONRA KÜÇÜK KREPLER GİBİ TEFLON BİR TAVADA PİŞİRİLİR ZATEN ÇABUK PİŞİYOR AMA ATEŞİ ÇOK AÇMADAN PİŞİRİN İKİ TARAFIDA PİŞİNCE ÇİKOLATA SOSU VEYA REÇELLE SERVİS YAPILIR BEN ÇEKİLMİŞ BADEM DE SERPTİM AFİYET OLSUN..

8 yorum:

Disalce dedi ki...

canım nefis görünüyor....sunumu harika olmuş..

ellerine sağlık....

Adsız dedi ki...

Merhaba arkadaşım,ellerine sağlık.Pankeklerin ye beni diyor adeta.Kahvaltı sofranda gerçek bir şölene dönüşmüş.Tekrar etkinliğe katılman beni çok mutlu etti.Görüşmek dileğiyle....

Adsız dedi ki...

Ellerine sağlık çok nefis gözüküyor...
mutfaktahersey.blogcu.com

esra dedi ki...

canım ellerine sağlık nefis görünüyorlar:)güzellerinannesi.blogspot.com)cbox yokmu benmi göremiyorum:)

Feyza Fidan dedi ki...

Süper olmuş valla tek kelimeyle enfes görünüyor..Ellerine sağlık canımcım..
Sevgiler...

bereketli mutfak-asiye dedi ki...

ellerinize sağlık.pratik bir tarif.bende poğaça ye etkinliğine patatesli poğaçayla katılmak istiyorum.başarılar diliyorum.hayırlı geceler.

Sevil Şahin dedi ki...

23. Ev sahibemiz olan http://deryadanlezzetler.com arkadaşımıza olan destegin ve tarifin için bende Porselen demlik ailesi( http://birdemliksohbet.blogspot.com ) olarak teşekküre geldim

Selma Alkan dedi ki...

hmmmmm muhtesem gorunuyor ellerine saglik..gecen gun inan ki bu goruntu icin yorum yazacaktim oyle unutmusum kalmis..ama arkadasimda yanimdaydi oda hemen tarifini aldi yapti denedi cok beyenmis ellerine saglik dememi istemisti...

Aynurun Mutfagından Denenmiş Tarifler Papatya Sef Nefis Lezzetlerle Sizlerleyim.. AYNURUN MUTFAGINDAN PAPTYA ŞEF TARİFLERİ Aradığınız Tüm Tarifler.. Sosyal Ağlarda Bizi Takip Edin..