25 Haziran 2010 Cuma

HAYIRLI CUMALAR VE GÜZEL BİR MİM


Sevgili kardeşim saklı inci (meknun) beni değişik bir mimle mimlemiş bende onu kırmamak için işlerimden kısa da olsa biraz vakit ayırıp cevaplamak istedim (becerebildiğim kadar) umarım cevaplarım beni yansıtır:)

FELSEFEM: Her konuda Rabbime güvenmek,güzel görebilmek için güzel bakamak,karşılıksız sevmek,hoşgörülü ve hep güleryüzlü olmak,kimseyi kırmamak için gayret etmek.

HAYAT: Kısacık ve dolu dolu yaşanması gereken bir süreç (Ahirete hazırlık okulu)

ÇOCUKLUK: İçimde hep var olan ve hep var olmasını istediğim saflık güzellik:)
(geçirdiğim muhteşem çocukluk yıllarım) hamdolsun Rabbime:)

GÜNEŞ: Aydınlık,sıcaklık,parıltıların en güzeli ve Yaradanın bizlere muhteşem hediyesi

GÖZLER: Bazen tüm güzelliklerin, bazen tüm kötülüklerin yansıdığı, asla yalanı olmayan en ışıltılı organımız
(insanın en güzel yeri)

YILDIZLAR: Gökyüzündeki eşsiz güzellik, muhteşem parıltılar,insanı dinlendiren görüntü

GÜZELLİK: Yüzdeki güzellik bugün var yarın yok asla güvenilmemeli, asıl güzelliğin merkezi insanın kalbi işte orası güzelse o insanın yüzü de hep güzel görünür zaten:)

SEVGİ: İnsan olanın her daim ihtiyaç duyduğu, alamktan ve vermekten mutluluk duyulan paylaşım, eğer içinizde varsa paylaşın,çünki ancak o zaman çoğalır ve size geri döner:)

AŞK: Önce Allah aşkını bulmak lazım,sonrasında diğer aşklar seni bulur,gerçek aşkı bulunca da kıymetini bilip bırakmamalı zira bu zamanda çok zor bulunuyor:)

ERKEKLER: Erkek denince ilk önce aklıma babam gelir (Allah rahmet eylesin) harika bir babaydı
sonra eşim gelir ki çok değerli bir insan ve sevgi dolu kıymet bilen bir eştir maşaallah (Allah herkese nasip etsin) sonra da oğullarım gelir ikiside benim için çok özeldir Rabbim talihlerini de güzel etsin AMİN

AĞLAMAK: Çok insani bir duygu ve belirtisi,içimden gelirse ağlamak kadar rahatlatan birşey yoktur ama bazen insanlar, içleri ağlarken, yüzleri güler görünür,dertli görünmek istemedikleri için.

DENİZ: Uçsuz bucaksız bir derinlik,baktıkca rahatlatan,içime huzur veren,ruhumu ve gözlerimi dinlendiren Allahın bir lutfu,içinde gizlediği ve yaşattığı varlıkların güzelliği zaten tartışılamaz muhteşem birşey

AYNA: Bakmaktan hiç bıkmadığım ve sivilcelerime rağmen bakınca hep güzellik gördüğüm herkese de aynaya yansıyan güzelliğini görmesini tavsiye ettiğim bir kul yapısı:) arkadaşımın dediği gibi keşke içimizi de görebilsek?

HAYAL: Sanırım onsuz olmuyor,hayal kurmayan insan yoktur herhalde,hayal kurup dua etmek ve gerçekleşince şükretmeyi bilmek insana yeni hayaller kurduruyor deneyin:))

eeee şimdi ben cevaplarımı bitirdim sıra sizde canlarım haydi bakalım kolay gelsin sizlere cevaplarınızı bekliyorum

TÜM BLOG ARKADAŞLARIMDAN BU SORULARIN CEVAPLARINI BEKLİYORUM LÜTFEN
SİZLERİ SEVİYORUM CANLAR

8 yorum:

hanife dedi ki...

papatyacım benim vereceğim cevapları vermişin sivilcelere kadar beni anlatmışın sanki,eline yüreğine sağlık gönlü güzel arkadaşım hayırlı cumalar

mandalincikmazi dedi ki...

Canım
sanada hayırlı cumalar dilerim.
Kocaman sevgi ve selamlarımı gönderiyorum ..
Allah a emanet olun......

Bengü dedi ki...

Bak şimdi ablacığım, ben sana bu mimi yollayacaktım. Sayfana girdim. Geç kalmışım :) Başka sefere artık. Hayırlı Cumalar, sağlıklı günler.

GÜL dedi ki...

mutlu hafta sonları..........

Atike Momini Ziya dedi ki...

canm benm, vediğin cevaplarla senin hakkındki düşüncelerimin ne kadar doğru olduğunu bir kez daha anladım. ve ben de seni Allah için çoook seviyorum...
içten sevgilerimle...

kelebeklisaniyeler dedi ki...

Mrb ablacim evet hazirliklar basladi bir yandan da heyecan var...mime çok guzel cevaplar vermissin seni yansitmis,daha iyi tanimis oldum sevgiler.

Baharcicegi dedi ki...

canim cevaplarin cok icten ve samimi
güzel bir pazar diliyorum

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

:))
çok sevgiler canım..

Aynurun Mutfagından Denenmiş Tarifler Papatya Sef Nefis Lezzetlerle Sizlerleyim.. AYNURUN MUTFAGINDAN PAPTYA ŞEF TARİFLERİ Aradığınız Tüm Tarifler.. Sosyal Ağlarda Bizi Takip Edin..