2 Haziran 2010 Çarşamba

LANET OLSUN İSRAİL

sevgili kardeşim Jibek bu güzel yazıyı emek verip hazırlamış Allah razı olsun bende sizlere birde buradan duyurmak istedim

 Ey iman edenler! Yahudileri ve hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostudurlar. Sizden kim onları dost edinirse, şüphesiz o onlardan olur. Şüphesiz Allah, zalim kavmi doğru yola iletmez.(Mâide 51)


Allah’ın rahmeti, merhameti, yardımı müslümanların üzerine olsun.amin.

Gerek gemide şehid edilen vatandaşlarımıza, gerekse vatani görevinde şehid edilen askerlerimize Allah cc.’tan rahmet diliyoruz, yakınlarına Rabbim sabır ihsan buyursun.
Hepimizin yürekleri acılı, gözleri yaşlı, dilleri her an dualı, uykularımız bölük börçük, huzurumuz kaçtı, tahammülümüz kalmadı değil mi? FİLİSTİN bu duyguları, en şiddetli şekliyle yıllardır yaşıyor! Yabancı basınlardan edindiğim bilgilere göre, her ırktan, dinden, duyarlı insanların israil vahşetini boykot için ciddi çabalar sarfettiğini öğrendim. Meşhur sanatçılar, israildeki milyon dolarlık konser anlaşmalarını “israilin aşağılık eylemlerinin farkındayım, içgüdü ve vicdani duygularım buna müsade etmez” diyerek iptal ediyorlar. İngilteredeki her dinden ırktan insan, ellerinde pankartlarla israili kınamak için yollara dökülmüşler, israili neden boykot etmeliyiz adlı broşürler bastırımışlar, çünki kandırıldık! çünki! çünki! diye başlayan ve bir bir sıralanmış gerçekleri caddelerde dağıtıyorlar. Rahman ve Rahim cc. onları hidayetle şereflendirsin. amin.

Onlar birbirlerinin dostu olduğu halde bu vahşete kayıtsız kalamıyorlar tepkilerini fiili olarak gösterebiliyor ama ne acıdırki internetteki Türk grupları, israili protesto duyurusunun başında, İHH “islamcı-dinci” lerin yoğun olduğu bir grup, “protestolarda tekbir getiriliyor” diye rahasızlıklarını dile getiriyorlar ve ”protestolar birtek grubun tekelinde kalmamalıdır.İnsani ve kitlesel bir tepkiye dönüşmelidir ” diyerek ayrımcılıklarını vurgulamayıda ihmal etmiyorlar. Kardeşler , gün gaflet uykusundan uyanma günüdür! Bu uyanış, birdaha uyumamak üzere bir silkiniş olmalı inşallah.
En aktif siyonist grupların başında gelen bu markalara israiltarafından ”siyon dostu takdir ödülü” veriliyor. Starbucks kafelerinde kahve içmeyi, marka kıyafetler giymeyi, büyük bir ayrıcalık gibi gören kendini özel hisseden müslüman tüketicelerede bu ödülden verilmeli! çünki onlar (bilinçsiz müslüman tüketiciler) israil için gerçekten özel müşteriler!

Aşağıdaki resimde, starbucks firması, “Afgan işgaline gururla hizmet ediyoruz” sloganıyla Afganistandaki amerikan askerlerine ücretsiz kahve ulaştırıyorlar. Bizler de, gururla olmasada şuursuzca onlara hizmet ediyoruz. Çünki bu firmaların islam düşmanlığını destkeldiğini bildiği halde, müslüman görünüşlü hanımlarımızın bu kafelerde keyifle kahvelerini yudumlarken görmek kayıpların en acısı olarak yüreğime oturuyor Allah rızası için artık bilinçlenelim!


Bu boykot mallarından yıllardır hepimiz haberdarız, peki ben almıyorsam sen almıyorsan komşum almıyorsa bu firmalar neden iflas etmedi? neden dimdik ayaktalar ve takdir ödüllerine layık görülüyorlar? Yazıyı uzatmamak için çok kesintiye uğrattığım notlarımdan şu bilgileride paylaşmadan geçemiycem. The Guardian gazetesinin gündeme getirdiği bilgilere göre, Coca Cola firması Hindistandaki ürünlerinde 30 kat daha fazla böcek ilacı kullanmasının yanısıra doğumda sorunlar oluturan ve kansere sebep olmakla suçlanan yasaklanmış maddeler içermektedir. Kolombiyadaki Coca cola firması şişeleyici olarak çalışan işçilerini, boykota katılmaları halinde yasadışı askeri birlikleri kullanarak öldürecekleri tehtidiyle sindirme politikası uyguluyor. Bu sene Ramazanı Şerif nasip olursa sıcak zamanlarda geçicek, Coca Cola firması herzamanki ramazana özel hazırladıkları reklamlarını daha da özendirici halde sunucaktır, sizi kandırmalarına izin vermeyin!
Bu boykotu neden yaptığımızı, alışıkanlıklarımızdan neden “vazgeçmemiz” gerektiğinin cevabını kendimize verebilirsek eylemimiz bilinç ve istikrar kazanıcak Allah’ın izniyle. Kavli ve fiili dularımızı Rabbim kabul buyursun.
Boykot listesinin resimli hali, göz aşinalığıyla daha akılda kalıcı olması açısından ve çocuklarımızında bu konuda bilinçli olması için birer kağıt çıkışını alıp en azından buzdolabımızın üzerine asalım lütfen.











10 yorum:

aydilber dedi ki...

ŞU LİSTEYE BAKSANIZA ADAMLAR RESMEN BİZLERDEN BESLENİYORLAR...NEYE EL ATSAK ONLARIN ALIŞVERİŞTE PEK BİR ZORLANDIM...TÜRK OLARA ÜRETTİĞİMİZ HİÇBİR ŞEY YOK DENECEK KADAR AZ ÇOK ACI

YeMeK vAkTi dedi ki...

merhabalar
kesinlikle bu markalara çok dikkat etmeli ve çevremizide uyarmalıyız.Teşekkür ederim

gelibolu17 dedi ki...

hayırlı cumalar canım.sevgiler selamlar,çok öptüm sevgiyle kal...

Unknown dedi ki...

Canım Aynur ablam hayra vesile olan gönlünü Rabbim hayrla doldursun.
Cuman hayrlı olsun güzel gönüllü ablam, ümmeti muhammed'in birliği ve selameti için edilen dualarımız arşa ulaşsın inşallah.

CAHİDE dedi ki...

Namluların mülümanın üzerinden kalkması için boykota devam.
Ablacım hayırlı bereketli bir cuma dilerim.Allah'a emanet ol...

Adsız dedi ki...

Merhaba arkadaşım,
Tedbir kuldan taktir Allah'tan. Bilinçsiz şık görünmeye çalışan ve hatta başörtüsünün kenarındaki markayı savura savura gezen o kadar çok müslüman var ki...Uzun süredir israil ve hatta danimarka ürünleri almıyorum ve de kullanmıyorum ve bu şekilde devam edicem. Gayet güzel türk mallarımız var artık bilinçlenme vakti.Neyin ne olduğunu tüm dünya gördü. Sevgiler...

mandalincikmazi dedi ki...

Paylaşım için teşekkürler canım
bu ürünlere zaten dikkat ediyorduk şimdi dahada dikkatli olmalıyız hep birlikte başarabiliriz...
hayırlı cumalar canım......

Serap'la turuncu lezzetler dedi ki...

duyarlılığın için teşkrler arkadaşım...
Ben etkinlik için pastamı yaptım mail adresine yolladım bloğumdada yayınladım canım davetin için tekrar teşkrler öpüyorum

Sena Çeyiz dedi ki...

Çocuklar tarihi, olanı biteni bilmeli.
3 sene önce Filistin de neler oluyor, İsrail kimdir? sorularına gençler boş gözlerle bakıp, sallama cevaplar veriyorlardı.
Uyanalım artık, üç maymunu oynamayalım. Bize dokunmayan yılan bin yıl yaşasın yok, çok çirkin müslümana yakışmayacak bir tutum-ki, kardeşlerimize kıyıyorlar.
Onlar yiyeceklere bile neler katıyorlardır. Çocuklarımızın akıllı olmasını isterler mi, ya sağlıklı olmaları işlerine gelir mi?
Boykota devam, öğrenelim, öğretelim. Tarih unutulmasın.
Dua ile...

Adsız dedi ki...

Ablacım hayırlı geceler..Ben senin eski sayfana bakıyormuşum meğer..Açıyorum hep aynı kendi kendime acaba neden sayfayı yenilemiyorsun diye düşünüyordum??? Hayırlı olsun yeni siten çok ferah..Boykota devam inş..vazgeçmeyeceğim :) ..SEVGİLERİMİ BIRAKIYORUM...

Aynurun Mutfagından Denenmiş Tarifler Papatya Sef Nefis Lezzetlerle Sizlerleyim.. AYNURUN MUTFAGINDAN PAPTYA ŞEF TARİFLERİ Aradığınız Tüm Tarifler.. Sosyal Ağlarda Bizi Takip Edin..