11 Mayıs 2011 Çarşamba

HIDRELLEZ GÜNÜ BAHCEDE TOPLANDIK:)

BAHCEDEKİ LİMON AĞACI MEYVELENMİŞ BENDE HEMEN GÖRÜNTÜLEDİM:)
KANKAMIN YANİ KÜBRANIN DAVETLİSİYDİK BACIM NELER NELER HAZIRLAMIŞ MAŞAALLAH GELENLER DE GETİRİNCE BEREKETLİ BİR SOFRA OLDU
GÖNÜL ABLAMIZIN TARÇINLI KULESİ HIMMM BİR OTURUŞTA YARISINI YİYEBİLİR İNSAN ÇOK GÜZELDİ ELİNE SAĞLIK GÖNÜL ABLAAAM:) TARİFİ YAKINDA:)
BENDENİZİN ELİNDEN HANIM DÜĞMESİ KURABİYE ADINI NURAN ABLAM KOYDU ÇÜNKİ DOĞAÇLAMA YAPTIM ONU ADI YOKTU TARİFİ YAKINDA:)
GÜLDEREN ABLAMIZDAN MARUL SARMASI OFFFF TADINA DOYULMUYOR ELİNE SAĞLIK GÜLDEREN ABLAM NEFİSTİ VALLAHİ:)) TARİFİ BLOĞUMDA ZATEN VAR:)
LEYLA ABLACIĞIMDAN ZEBRA KEK KENDİSİ KEK PROFESÖRÜDÜR MAŞAALLAH ÇİZGİLERİ ÇOK DÜZGÜNDÜ LEZZETİ DE SÜPERDİ ELLERİNE SAĞLIK LEYLA ABLAM:)
KÜBRANIN KARIŞIK SALATASI BOL VİTAMİNLİ RENGARENK BİR LEZZETTİ ELİNE SAĞLIK BACIMIN:)
KÜBRADAN UNLU BÖREK ÜZERİNE YUMURTA SÜRÜNCE BİRAZ KITIRLIĞI GİTMİŞ AMA YİNEDE LEZZETİNDEN BİRŞEY KAYBETMEMİŞTİ ÇOK GÜZELDİ:)
MAHLEPLİ PEYNİRLİ POĞAÇA SADE DÜĞÜMLÜ ŞEKLİDE VARDI AMA ONU ÇEKMEMİŞİM BUDA KÜBRADAN ELLERİNE SAĞLIK YUMUŞACIKTI MİSSS GİBİ:)
SALATA ÜZERİNDE TOP PATATES KÖFTESİ BENDEN VALLAHİ BEN YİYENLERİN YALANCISIYIM ÇOK BEĞENİLDİ BİTTİ:)))
KÜBRADAN SADRAZAM LOKUMU ÇOK HAFİF VE GERÇEKTEN LOKUM GİBİYDİ TADINA DOYULMAYAN PASTACIKLAR SADECE TADLARINA BAKTIK ŞİŞTİK SONRA TÜM BAHCEYİ BAŞTAN SONA DOLAŞIP ERİTMEYE ÇALIŞTIK:)))
KÜBRADAN MİLFÖY PASTA AMA İÇİNDE MİLFÖY YOK KAT KAT OLDUĞU İÇİN BU İSİM VERİLMİŞ AMONYAKLI PASTANIN KABARTMA TOZUYLA YAPILANI HARİKAYDI TARİFİ YAKINDA GELECEK BEKLEYİN:)
BU DA KÜBRA DAN TANGLI BİSKÜVİLİ PASTA SICAK GÜNLERİN ARANILAN SERİNLİĞİ :)

BU DA SOFRANIN GÖRÜNTÜSÜ BİZ YİYENLERE AFİYET OLSUN SİZLERE DE FİKİR VERSİN GÜNÜMÜZ DOST SOHBETLERİYLE ÇOOOOK GÜZEL GEÇTİ HAAA OTLARI DA KANKAMIN ANNESİ TÜRKİYE DEB YOLLAMIŞ ALLAH RAZI OLSUN AYRICA RESİMDE GÖRÜNEN MERCİMEKLİ KÖFTELER ZELİHA GELİNİMİZE AİT BECERİKLİDİR MAŞAALLAH:) NURAN ABLAMIN ÇİKOLATALARINI DA HÜPLETTİK:) KESESİNE BEREKET OLSUN RABBİM TEKRARINI NASİP ETSİN AMİİİİİN:)

21 yorum:

gelibolu17 dedi ki...

Canım,yapanların,hazırlayanalrın ellerine sağlık,yiyenlerede afiyet şeker olsun inşallah...Biri yer biri bakar kıyamet ondan koparmı gerçekten :) Çok güzel bir gün olmuş belli,,,,öpüyorum seni canım,sevgiler,selamlar :)

yeşim dedi ki...

canısı siz neler yapmışsınız ne güzel lezzetler herbirinizin eline gönlüne sağlık...sizlere şifalar olsun tarçınlı kule zannedersem mayalı kek gibi ...ilk onun tarifini yaz çok merak ettim...öpüyorum...muhabbetle...

xcelis dedi ki...

Rabbim sofralarınıza bin bereket versin ellerinize sağlık hepsi muhteşem tarifleri bekliyoruzz sevgiler.

olsada yesek suzan dedi ki...

oh ohh ne güzel bir masa olmuş herşey harika görünüyor yapanların eline sağlık ALLAH muhabbetinizi arttırsın...

!!! ♥ Hasretli Lezzetler ♥ !!! dedi ki...

günaydin aynur ablacim, vallahi döktürmüssünüz basi kardes :)) harikalar lezzetler hazirlamissiniz, yok yok vallahi :)) Rabbim dostlugunuzu, kardesliginizi daim etsin InsAllah...mutlu günler diliyorum..

Tarifkolik/Öznur dedi ki...

Maşallah size hepsi çok güzel olmuş yapanların ellerine sağlık. Aynurcum bu kadar çok yemeği nasıl yediniz :) Sadece tadına baksam hepsinin doyarım heralde :) Sevgilerimle..

Unknown dedi ki...

Canım 41 kere maşallah tüm dostlarında senin gibi marifetli hepinizin ellerine sağlık.O bahçede keyif yapmak harikadır öpüyorum.

Güloanne mutfakta dedi ki...

canısı senin ve tüm yapan arkadaşlarının emeğine sağlık hepsi birbirinden özel ve lezzetli mamalar
tarifleri sabırsızlıkla bekliyorum sevgiler

SEVALCE LEZZETLER dedi ki...

Oyoyoyyyy bu ne,Halil ibrahim sofrasi olmus.Yapanlarin ellerine saglik,yiyenlere sifa olsun.Aynurcum,hepsi de harika gorunuyor ama tarcinli kule cok ilginc gercekten kule gibi.
Sevgilerimle...

KİZHATCE dedi ki...

sefanız olsun aynurum,dostluğunuz ve keyfiniz baki olsun,öpüyorum...

mutfagabuyrun dedi ki...

bak bak bitmedi menü canım.ne kadar çok hazırlık yapmışsınız.hepside birbirinden güzel olmuş.ellerinize sağlık.öpüyorum.

lezzettabağı dedi ki...

MAŞALLAH BU NE BEREKETLİ BİR SOFRA OLMUŞ BÖYLE, HEPSİ DE HARİKA GÖRÜNÜYOR. ALLAH TEKRARINI YAŞATSIN.. LİMON AĞACI EN SEVDİĞİM AĞAÇTIR BİR İKİ KERE ALIP YETİŞTİRMEYE ÇALIŞTIM AMA MAALESEF OLMADI. KIYMETİNİ BİLİN. ONUN DALINDAN LŞİMON ALIP KULLANMAK ÇOK ZEVKLİDİR . ESENKLAL.

kalpkurabiye dedi ki...

ablacımm tıpkı çocukluğumdaki gibi bir hıdırellez yaşamışsınız:) ne kadar güzel..
bereket ve neşeniz hiç eksik olmasın:) herkesin teker teker ellerine sağlık:)

Unknown dedi ki...

offff herşey çok güzel gözüküyor.Herkezin eline sağlık Aynur abla salata üstündeki o toplar nedir tarifini vermişmiydin daha önce.....cevap bekliyorum..

Unknown dedi ki...

valla kübranın ellerine sağlık hepsi süper ya afiyet şeker olsun herkese:)))

Banu dedi ki...

Papatyam Selam:) Bu ne enfes sofra böyle hepsinden yiyesi geliyor insanın enfes bir Hıdırellez olmuş hepinizin ellerine sağlık...
Aynurcum benimde aklım mini kurabişlerde kaldı ben onu burdan kek gibi gördüm altında mini kağıt var onun tarifini yayınlarsan sevinirim... Evinizden sofranızdan bereket eksik olmasın. Sevgilerimle öptüm...

mine dedi ki...

of bu ne sofra aklımı aldı gitti : )

nuran dedi ki...

aynurcum gercekten cok guzel bir gun yasattiniz bize bizi simarttiginiz icinde ayrica tesekkur ederim.......ortam dostlar yiyecekler herseyiyle guzel bir gundu hepinizin ellerine saglik......sevgilerimle

Catarina Collins dedi ki...

Gostei muito dos pratos confecionados, estão com um aspecto delicioso.

Boa Semana!

Unknown dedi ki...

Herşey harika gözüküyor,o bahçede olmayı çok isterdim :)
Ellerinize sağlık ablacığım..
Mutlu haftasonları diliyorum..Dua ve muhabbetle..

durme durme dedi ki...

her biri ayrı ayrı çok lezzetli görünüyor, yapanları ellerine sağlık, yiyenlere de afiyet olsun:))

Aynurun Mutfagından Denenmiş Tarifler Papatya Sef Nefis Lezzetlerle Sizlerleyim.. AYNURUN MUTFAGINDAN PAPTYA ŞEF TARİFLERİ Aradığınız Tüm Tarifler.. Sosyal Ağlarda Bizi Takip Edin..